Efsane Hayat hesabını istediğin zaman silebilirsin. Hesabını sildiğinde ilerlemen ve yazdığın tüm içerikler kalıcı olarak silinir ve geri getirilemez.
Uygulamanın içinden silmek
- Efsane Hayat uygulamasını aç ve hesabına giriş yap.
- Alttaki menüden Profil sekmesine dokun.
- Hesap bölümünde, Çıkış yap seçeneğinin hemen altındaki Hesabımı sil butonuna dokun.
- Açılan pencerede silme işlemini onayla. Güvenlik için bir süredir giriş yapmadıysan, senden yeniden giriş yapman istenebilir.
Silme işlemi hemen gerçekleşir: hesabın, sunucularımızdaki tüm verilerin ve uygulamanın telefonunda tuttuğu kayıtlar silinir.
Uygulamaya erişemiyorsan
Uygulamayı kaldırdıysan ya da giriş yapamıyorsan, uygulamada kullandığın e-posta adresinden info@efsanehayat.com adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönder. Hesabın en geç 30 gün içinde silinir ve işlem tamamlandığında sana haber veririz.
Neler silinir?
- Hesap bilgilerin: e-posta adresin, (Google ile girdiysen) adın ve hesap kimliğin.
- Puanın, serin, tamamladığın görevler ve çakra yolculuğundaki ilerlemen.
- Kendi yazdığın Şükür Listesi ve Manifest Metni.
Hesabını sildikten sonra hiçbir kişisel verini saklamıyoruz. Telefonunda tutulan bildirim ve tema tercihlerin de hesap silinirken temizlenir.
Hesabını silmeden yalnızca belirli verilerinin silinmesini istersen, örneğin Şükür Listeni ya da Manifest Metnini, bunları Profil bölümünden kendin temizleyebilir veya bize e-posta ile yazabilirsin.
Verilerinin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi için Gizlilik Politikası sayfasına bakabilirsin.
